sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Käsitöitä, kirppislöytöjä ja ostoksia!

En ole ehtinyt/jaksanut vähään aikaan tänne kirjoitella, joten läiskitäänpäs nyt kaikki viimeaikaiset hankinnat kerralla.

Ompelin lapsille vielä muutaman t-paidan ja leggarit/pökät kuopukselle. Osassa vaatteista on hiukan erikoiset kangasyhdistelmät, kun vimmassa leikkelin kankaita vaatteiksi, että saisin vähän varastoa vähemmäksi. Tuo Sulo-raglanpaidan kaava on kyllä tosi hyvä, ihanaa että löytyi kerrankin kaava joka on muokkaamatta sopiva.

Raitapaidat esikoiselle, pallopaidat ja leggarit kuopukselle.


Pääsin pitkästä aikaa kirppikselle tänä viikonloppuna, kävinkin sitten molempina päivinä. Löysin itselleni kevättakin, muutaman paidan ja pari hametta. Löysin myös pari retro-aarretta, joka naisen käsityökansioita. Hauskoja! Tänään löysin kuopukselle kivan PO.Pin setin, koko on niukahko 92 cm, en ole vielä sovittanut että mahtuuko vielä. Eiköhän se hetken aikaa vielä sovi. Parilla eurolla ostin myös Name Itin vk-takin (98 cm), on aika tummunut ja kulunut, mutta menee vielä hyvin pihatakkina.
Jäähallin kirppikseltä löysin 3 mahtavaa Muumi-palapeliä 70-luvulta! Palapeleissä on 50 palaa, ja esikoinen osasikin jo tehdä nämä. Tai oikeastaan yhden näistä, sen jälkeen ei enää malttanut keskittyä. Kuopuskin jaksoi avustettuna väkertää näin monipalaista palapeliä, kiva juttu :) Valtterista löytyi myös suloinen Ugly Doll (kuopuksen vieressä).Ja lopuksi vielä pari ostosta KappAhlista. Bongasin jostain blogista nämä leggarit, ja näköjään muutama muukin oli tykästynyt näihin, nimittäin ainakin Itäkeskuksen Kappiksella oli enää muutamat jäljellä. Ostin esikoiselle kokoa 116, koska 110 cm ei ollut enää jäljellä. Ja hyvä niin, lahkeet ovat aivan sopivan pituiset! Vyötäröltä ovat kyllä turhan väljät (etenkin kun tytöltä on lähtenyt painosta kilo pois sairastelun aikana...), mutta pysyvät onneksi kuitenkin jalassa. Kuopukselle ei ollut enää kokoja, 92 cm oli jäljellä, mutta vaikutti sen verran niukalta koolta, etten uskaltanut ostaa. Ostin kuopukselle siten tämän vaaleanturkoosin tähtipipon. Näissäkin koot menivät ihan hassusti, löysin kaupasta koot 48/50 ja 52/54. Pipoilla oli tosi paljon kokoeroa, ostin pienemmän, joka juuri ja juuri mahtuu kuopukselle (jonka päänympärys on varmaan jotain 45-47 cm, ei lähelläkään 50 cm...). Isompi koko olisi kuitenkin ollut ihan valtava.
Tässähän näitä sitten olikin :) Vähän pitäisi kaapeista taas karsia vanhoja pois että uudet mahtuvat sekaan...

1 kommentti: