keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Kesähousuille kavereiksi jätskipaidat!

Tänään oli taas meidän "käsityökerho", ja sain tehtyä valmiiksi aiemmin leikkaamani t-paidat. Kaavana Sulo/Riff raglan-paita Ottbre-lehdestä 3/2010. Vaikuttaa tämäkin oikein kivalta kaavalta, eikä tarvinnut edes kaventaa :D Väsäsin tuollaiset jätski-aplikaatiot, Polarn O. Pyretin t-paidassa näytti olevan jätskitikun kuva, hauska idea kesään. Paitojenkin kankaat Hannan kankaasta (http://www.hannankangas.fi/), resorit Eurokankaasta, kai.

Meille saapui myös tänään postiin mieluisa paketti, olin ostanut muutamia vaateita blogikirppikseltä (http://pienetkaytetytvaatteet.blogspot.com/). Kengät ja oranssi t-paita kuopukselle, muut esikoiselle. Kivaa välillä shoppailla nettikirppiksillä, kun ei ole livekirppiksille päässyt. Oi kevät ja kesä, tulkaa jo!
Kangasvarastokin hiukan kasvoi tänään, kun pääsin auttamaan Hannan (http://mimolou.blogspot.com/)  kangasvaraston tyhjennyksessä :D Valtava kassillinen ihania trikoita lähti matkaan, jaamme ne muutaman ompelevan äidin kesken. Lisää t-paitoja siis luvassa!

3 kommenttia:

  1. Etenkin tuo keltainen paita on tosi kiva! Meillä on just jäänyt pieneksi esikoiselta tuo lindexing oranssipaita.

    VastaaPoista
  2. Ihania jätskipaitoja. Taidan lainata tuota jätskiaplikaatio-ideaasi, kun olen miettinyt mitä kivaa lisää laittaisi yksivärisiin t-paitoihin. Jätskit ainakin on joka lapsen mieleen.

    VastaaPoista
  3. ihanat setit.. lainasin jätskipuikkoideaa, toivottavasti ei haittaa :)

    VastaaPoista