lauantai 12. maaliskuuta 2011

Kiirettä ja hiljaiseloa

Blogin päivitys on hetkeksi jäänyt. Ensin minulla oli yksi homma käsityörintamalla, jonka lupasin tehdä. Tämä viikko on järjestelty esikoisen synttäreitä, tiistaina tuli 4 vuotta täyteten, ja juhlat oli tarkoitus pitää lauantaina.

Lauantaina ensimmäisten vieraiden saavuttua tyttö alkoi valittaa väsymystä, ja pian jo oksennus lensikin :( Ja niissä merkeissä meni koko loppupäivä, yöhön asti. Eipä tullut sitten synttärijuhlia tällä kertaa. Muutama uskalias sukulainen uskaltautui kakkukahveille, toivottavasti ei tarttunut heille... Eikä muuten ole ensimmäinen kerta, kun meillä on mahatauti esikoisen synttäreiden aikaan! No, ei voi mitään, nyt kävi näin.

2 kommenttia:

  1. Voi pientä synttärisankari-riepua! Ja voi äiti- ja isäriepuja jotka niin kauniit juhlajärjestelyt olivat tehneet! Elämä on --- ei kai tähän muuta voi todeta. Toivottavasti 4vee voi jo paremmin ja ans' kattoo kui meidän 'uskaliaitten' käy... Hyvää jatkoa, paranemisia!

    VastaaPoista
  2. Voimia sinne! Blogin päivitys tuppaa itselläkin välillä jäämään kuukausien päähän, vaikkei ole edes lapsia, joten dont stress ;)
    Niin liikuttava tuo peti kuva synttäripallon kanssa, voi toista =(

    VastaaPoista