sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Kirppishommia

Pari kaveria siivosi pieniä vaatteita pois lastensa vaatekaapeista, ja minä tietysti hamstrasin sieltä "muutamia" meidän kuopukselle... Näitä tulikin aikamoinen pino! Mutta näistä on osa vielä isoja, eli menevät hetkeksi kaappiin odottelemaan käyttöä... Iso osa näistä on kaverini itse ompelemia, mukana myös mm. Me&i:n, KikKidin, Dunsin ja Lindexin vaatteita.


Kasa vaatteita kuopukselle, kokohaarukka 92-104.


Meidän lähellä oli eilen MLL:n lastenvaate ja -tarvikekirppis, sieltä ostin esikoiselle PO.Pin mekon ja kivan neuletakin ja sandaalit kesään. Sieltä sentään selvisin melko vähäisin ostoksin, onneksi! Kuvassa myös Lindexin collegetakki, jonka äitini oli ostanut kirppikseltä esikoiselle.


Samalla olen karsinut meidän kaapeista pois pieniä tai muuten epäsopivia tai epämieluisia vaatteita. Minulla on tämän kuun lopulla varattuna kirppiskaappi läheiseltä perhetalolta, ja jos (ja kun...) myytävää vielä jää, aion tietysti hyödyntää viereen avattavaa uutta kirppistä: http://mimolou.blogspot.com/2011/03/siita-piilosta.html

En suorastaan malta odottaa tuota uutta pöytäkirppistä! Siitä tulee varmasti jokaviikkoinen käyntikohde, kun matkaakin on niin vähän. Loistavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti