lauantai 2. huhtikuuta 2011

Kirppiskierroksen saldoa

Tänään oli hyvä kirppispäivä. Aamulla lähdin tässä ihan lähellä järjestetylle Monikkoperheiden kirppikselle. Sieltä tarttui mukaan puupalikoita, palapeli, ihana leppäkerttukäsinukke, kurahanskoja ja kesävaatteita molemmille (puolet näköjään unohtui kuvasta). Iltapäivällä lähdimme koko perheen voimin Konalaan, sinne avattiin tänään Lastenvaate- ja tarvikekirppis Minipoppoo (http://www.minipoppoo.fi/). Porukkaa oli avajaisissa paljon, ja arvatenkin parhaat oli jo viety päältä, mutta vielä löytyi esikoiselle 3 varsin hyväkuntoista paitaa, palapeli ja muumilehtiä (nämäkin jo kulkeutuneet leluhyllyyn).

Punainen kukkapaita ja oranssit shortsit kuopukselle (98 cm), muut vaatteet esikoiselle (110/116 cm)


Viime keskiviikkona käsityökerhossa ompelin esikoiselle parit trikoohousut ja kuopukselle yöpuvun; yöpuku on pyykissä, mutta pöksyistä kuva alla. Ihan hauskat tuli noista leveämmistäkin trikoohousuista. Meillä alkaa olla paitoja sen verran paljon, että ajattelin tehdä näistä lopuista norsutrikoista housuja, vaikka ehkä itse miellän nämä enemmänkin paita(mekko)kankaiksi.



Pari uutta kangasta tuolla jo odottelee, että saisin päätettyä mitä niistä teen. Jotain vanhoja valmiiksi leikattujakin jäi vielä odottamaan, ehkäpä yritän saada ne ensin valmiiksi :)

1 kommentti: