keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Takki

Sain tänään käsityöillassa ommeltua valmiiksi esikoisen takin. Päälikangas kierrätyspuuvillaa, vuorina Eurokankaan fleece. Kaavan pohjana Ottobre-lehden 4/2009 Sparrow kevyttoppatakki muutamin muutoksin. Koko on 110 cm, on vielä reilu, mutta käyttökelpoinen. Tämä malli on taas tosi leveä, mutta ihan kiva siitä tuli silti. Vähän kiireellä ompelin takkia, ja jotkut kohdat ovat vähän vinksin vonksin, mutta eipä tuo nyt niin haittaa.Suurin osa kangasvaraston kivoista ja fiksun kokoisista kankaista on nyt ommeltu, joten tilailin vähän lisää kankaita Hannan kankaasta (http://www.hannankangas.fi/) ja Ikasyriltä (http://www.ikasyr.fi/). Osa kankaista oli sellaisia, jotka tulevat vasta huhtikuussa, joten hetken aikaa täytyy odotella. Sillä välin voisi yrittää käydä taas varastoja läpi, ja miettiä, voisiko sieltä vielä jotain tehdä.

5 kommenttia:

  1. Onpas ihana takki! Mulla on kans jemmassaa parit retrokankaat, jos sais Hellelle jonkun vastaavan takin jonkun ompelemaan... :)

    VastaaPoista
  2. Oi, sait sen tehtyä! Ihana! Mulla edelleen haaveissa... Jospa vielä joskus :)

    VastaaPoista
  3. Onpas söpönöpösuloinen takki! Käytännöllisen näköinen malli raglanhihoineen ja kaunis kokonaisuus: hieno retrokangas, vaalea fleecevuori, tumma vetskari ynnä vaaleat resorit ja taskunreunukset. Hiphei; onnea takintekijälle ja takinkäyttäjälle :)

    VastaaPoista