keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Onhan noita kertynyt...

Otin tänään operaatioksi nimilappujen ompelun itsetehtyihin lastenvaatteisiin (pientä valmistautumista lasten elokuussa alkavaan päiväkotiuraan). Olin itsekin ihan yllättynyt kun keräilin vaatteita kaapista, niitä oli tosi paljon! Ja osa oli tietysti vielä pesussa. Näyttää siltä, että aika iso osa lastemme vaatteista on itse tehtyjä :) Tosin on niitä kaupankin vaatteita aika iso osa... Vaikka juuri myin monta kassillista vaatteita Piilossa, on kaappi edelleen ihan täynnä, täytyy alkusyksystä tehdä karsintaa ja varata taas pöytä pariksi viikoksi.

Tällaisen kasan sain nimikoitua tänään:
Ja ettei kaapissa vaan olisi ylimääräistä tilaa, tuli taas tehtyä pari hankintaa Piilosta. Kirppikseltä käyttämätön Lindexin puputunika esikoiselle, ja ihanaa bambikangasta metrin verran. Tuo kangasmyynti on kyllä niin mahtava juttu! Vielä jäi ihania kankaita sinne odottelemaan, täytyy katsoa jos vielä hamstraisi jotain varastoon.
Täällä jatketaan sairastuvan pitämistä, esikoinen on onneksi jo lähes parantunut vesirokosta, mutta kuopuksen vuoroa odotellaan...

2 kommenttia:

  1. Joo, se taisi olla sun pöydästä! Kiitoksia vaan :)

    VastaaPoista