maanantai 30. toukokuuta 2011

Muutama mekko lisää

Piilosta tarttui mukaan muutama ihana kangas (sekä Ikasyrin kangasmyyntipisteestä että kirppispuolelta), enkä malttanut marinoida niitä kaapissa, vaikka akuuttia tarvetta ei nyt olekaan yhtään mihinkään.

Kuopukselle (joka on nyt vuorostaan vesirokossa) syntyi huppumekko ja velourleggarit (kaavat ottobrestä). Olipa taas hankalaa saada hyvää kuvaa lapsista, aina jompikumpi irvistää tai näyttää muuten hassulta...
Esikoiselle tein samoista kankaista lyhythihaisen mekon ja caprihousut.Bambi-trikoosta syntyi molemmille mekot/tunikat, kaava jälleen Ottobren kolmen konstin mekko kavannettuna.Olen viimeaikoina ommellut tosi paljon, olen jotenkin taas tosi innostunut siitä. Mutta lapset eivät tarvitse mitään, eikä kaappeihinkaan oikein mahdu... Pitäisi yrittää välillä innostua jostakin muusta, mutta en oikein tiedä mikä voisi olla hyvä korvike ompelulle. Voisinhan tietysti yrittää ommella jotain itselleni, mutta aikuisten vaatteisiin kangasta kuluu niin paljon, ettei tule kovin edulliseksi. Ehkä olisi aika päivittää valokuva-albumi tai käydä vaikka jumpassa joskus...

4 kommenttia:

 1. En tiedä oletko huomannut tai että haittaako se, mutta valokuvien nimet tulevat esiin kun niitä klikkaa esim. omaksi ikkunakseen. Niistä paljastuu esim. tyttöjen nimet. Ajattelin vai vinkata, kun en ole ainkaan huomannut että käyttäisit tytöistäsi täällä oikeita nimiä. Olisin laittanut tämän sähköpostilla, mutten huomannut osoitetta..Ihania ompeluksia! =)

  VastaaPoista
 2. Toi bambi on niin ihanaa <3 Ja tuo sukellusvene-kangas myös! Jälkimmäistä olen nähnyt vaan sellasena ruskea-keltaisena ja tuo oranssi-pinkki on kyllä vinkeempää!

  VastaaPoista
 3. Sinähän voisit ruveta ompelemaan myös niille onnettomille jotka eivät itse osaa ;)

  VastaaPoista
 4. Katja, kiitokset tiedosta! Olenkin itseasiassa joskus miettinyt asiaa, mutten niin pitkälle, että olisin muistanut tarkistaa asian. Eipä tuo nyt niin vakavaa ole, mutta pitää jatkossa kiinnittää huomiota asiaan! On totta, etten ole halunnut kirjoituksissa mainita lasten nimiä.

  Olen vähän tutuille ommellut, mutta tilaustöiden tekeminen tuntuu aika stressaavalta, enkä haluaisi tehdä "pimeää työtä". Aikaan nähden rahallinen korvaus on myös melko pieni, joten mieluiten teen omille lapsille tai sitten lahjaksi kavereiden lapsille :)

  VastaaPoista