keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Uusia hankintoja :)

Tällä viikolla posti toi pari kivaa pakettia. Toisesta löytyi muutama vaate Me&i:lta. Kävin kutsuilla ajatuksella "en tilaa nyt mitään, kun olen jo vähän tilannut, ja kohta on omatkin kutsut tulossa", vaan kuinkas kävikään... Tilasin itselleni mekon, joka siellä kutsuilla näytti lähes juhlamekolta, ja nyt kotona enemmän yöpaidalta :D Nooooh, kiva se on kuitenkin, kyllä sille kesällä käyttöä tulee :) Nyt oli myös mahdollsiuus tilata taas salaisia vaatteita, ja sellaiset otin molemmille. Tulikin tosi kivat salaiset, esikoiselle pitkä unimekko (hän rakastaa unimekkoja) ja kuopukselle velourmekko/tunika. Tämä on juuri sopiva, saisi olla vähän pidempikin mielestäni, mutta kyllä se onneksi vielä menee... On kokoa 86/92, Me&i:n housuissa tuo koko on vielä melkeinpä reilu kuopukselle!Toisessa paketissa oli kankaita Ikasyriltä. Sieltä on tulossa meille vielä paria kangasta, kunhan ne saapuvat ensin varastoon. Joku aika sitten tuli paketti myös Hannan kankaasta, tuo vihreä apila-kangas tuli sieltä kakkoslaatuisena palana, mutta virhe oli lähes huomaamaton, olen todella positiivisesti yllättynyt :)

Apilatrikoo ja tähtivelour Hannan kangas, pallotrikoo ja sydänvelour Ikasyr.

Pohdin pitkään, että kannattaako minun hamstrata hulluilta päiviltä Ticketin pukuja. Malliltaan puku ei ole mikään suurin suosikkini, mutta on se kuitenkin ihan käyttökelpoinen, oivallinen silloin, jos on kosteaa mutta suht lämmintä, kun puku on sen verran ohut. Ja kun lapset aloittavat syksyllä tarhan, niin toki tarvitaan tarpeeksi ulkovaatteitakin! Eikös niin... Joten aamulla olin Stockalla pukuja metsästämässä! Harmi kun koossa 110 ei ole enää henkselihousuja, ja lahkeetkin ovat suorat. Kaverini ehdotti, että ehkä niitä voisi yrittää itse tuunata, pujottaa käänteeseen kuminauhan ja tehdä myös jalkalenkit. Täytyy harkita.

Päädyin ruskeisiin, kuviolliset eivät kolahtaneet ja vihreääkään en halunnut. Tosin nyt mietin, että olisiko kuitenkin pitänyt ottaa toinen puku vihreänä. No, ruskea on suosikkivärini, kiva kun oli nyt valikoimassa.

Kuopukselle koko 92 (pituus n. 89 cm) ja esikoiselle 110 (pituus 104,5 cm), molemmat puvut ovat tosi reilun kokoisia vielä.

1 kommentti:

  1. Minä mietin samaa tuon ticketin lahkeiden kanssa, että jos laittaisi kuminauhat niihin ja jalkalenkit. Tosin meidän puvut ei ole vielä kotiutuneet, etten edes tiiä tarviiko, mutta niin paljon olen lukenut ja tarhantätinä nähnyt miten ne roikkuu maassa/kastuu/rispaantuu pilalle äkkiä. Ruskea on kiva, kun siihen käy monenväriset asusteet.

    VastaaPoista