sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Ale-ostoksia!

Tänään pääsin vähän shoppailemaan, ja ilokseni Lindexiltä löytyi puoleen hintaan kiva vihreä pallotakki ensi talveksi esikoiselle. Olin ihaillut takkia jo aiemmin, mutta en silloin viitsinyt ostaa, kun ei tarvetta ollut. Nyt hitaa jäi niin vähän, ja (toivottavasti) sopiva kokokin oli jäljellä, niin pakkohan se oli ostaa. Jotkut toppahousut takin kaveriksi vielä tarvitsee, mutta ne voi aivan hyvin ostaa vasta ensi syksynä, niin saa varmasti sopivat.

Joulun alla tuli myös tilattua Tanskasta Mille Mi:stä (http://www.mille-mi.dk/) Minymon haalari puoleen hintaan, tämäkin ensi talveksi esikoiselle. Haalari on kokoa 110 ja takki kokoa 116, vaikuttavat aika lailla saman kokoisilta. Postikulut Tanskasta olivat kovat, mutta onneksi sain jaettua ne naapurin kanssa, joka tilasi myös haalarin.
Lindexin ale-rekistä tarttui myös mukaan esikoiselle turkoosi collegetakki ja kuopukselle musta trikoopaita. Esikoinen ei ollut kovin riemuissaan vihreästä takista ja turkoosista pusakasta, vaan mietti vain prinsessajuttuja. Tähän asti hän ei ole valittanut yhtään valitsemistani vaatteista, mutta pelkään, että joku prinsessavaihe alkaa uhkaavasti lähestyä. Kääk!

Kesäksi nappasin vielä Zarasta molemmille mustat tennarit. Täytyy toivoa, että koot menevät nappiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti