lauantai 7. tammikuuta 2012

Velourhousut + muutama aleostos

Löysin joku aika sitten Eurokankaan palalaarista ihania veloureja, vähän harmittaa, etten hamstrannut enempää. Vanhan roosan ja ruskean värisistä tein tytöille housut Ottobren Milla neuloshousujen kaavalla. Aloitin noista roosan värisistä, ja ompelin lahkeisiin rypytyslankoja ja käytin hurjasti aikaa noiden rypytysten tekemiseen, ja lopulta kuitenkin ompelin saumoihin vielä kuminauhat. Ruskeiden kohdalla olin vahingosta viisastunut, ja ompelin pelkät kuminauhat, ihan hyvät tuli niinkin. Jaksoin vielä näpertää nauhasta ja napista rusettikoristeet. Tykkään, toivottavasti kelpaa lapsillekin!Joululomalla minulla on ollut vähän liikaa aikaa taas miettiä lasten ulkovaatteita. Syksyllä opinnot täyttivät ajatukseni lähes täysin, enkä juurikaan vaivannut päätäni "räteil ja lumpuil", mutta lomalla meinasi taas vaatehysteria iskeä. Ja kaikilta valmistajilta ilmestyy ihania uusia kevätmallistoja, eikä mitään enää tarvita! Voi nyyh.

Hamstrasin alesta molemmille tytöille takit välikauteen ja ensi talveen. Polarn O. Pyretiltä matkaan tarttui 104 cm välikausitakki kuopukselle. Reilun kokoinen, mutta varmaan ihan käyttökelpoinen kuitenkin jo keväällä, ja menee varmasti syksynkin. Esikoiselle ostin talvitakin ensi talvea ajatellen, koko on 116 cm, olisin ottanut 122 cm jos olisi ollut vielä jäljellä, mutta ei ollut. Täytyy toivoa, että mahtuu vielä ensi talvena.

Naapurin kanssa laitoimme tilauksen Tanskaan Ticketille, ja sieltä tuli esikoiselle välikausitakki koossa 110, tässä on tosi pitkät hihat, onneksi en ottanut suurempaa kokoa! Ja kuopukselle talvitakki ensi talveen, koko tässäkin 104 cm, vaikuttaisi aika lupaavalta.  Lisäksi äitini on hamsteroinut molemmille tytöille Legotecin mustat toppahousut ensi talveen, joten jos vaan koot ovat passelit, niin ensi talveksi ei taida tarvita muuta kuin kenkiä, ja niitä en uskalla ostaa etukäteen.

Ylhäällä PO.P vk-takki 104 ja Ticket vk-takki 110, alhaalla Ticket talvitakki 104 ja PO.P talvitakki 116. Kaikki vähän niin kuin pinkkejä, mutta silti kaikki aivan erivärisiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti