maanantai 20. helmikuuta 2012

Kierrätysompeluksia

Hei taas pitkästä aikaa! Päivitystahti on ollut lievästi sanoen surkea, eikä suurempaa parannusta ole varmaan luvassa vähään aikaan, ylimääräistä aikaa ei juurikaan ole.
Pitkään on ollut mielessä kierrätysompelukset vanhoista farkuista, ja olenkin kerännyt farkkuja sitä ajatellen. Vähän aikaa sitten sain vielä luokkakaveriltani kassillisen farkkuja, joten sain vihdoin aikaiseksi hurauttaa meille farkkuhameet.

Omaan hameeseen hyödynsin vanhojen farkkujen yläosaa, lapsille laitoin resorivyötäröt. Koristeeksi omaan hameeseen ompelin pitsiliinoja, ja lapsille bambi-trikoosta leikatut bambin kuvat.


Tämän viikon olen hiihtolomalla lasten kanssa, ja "sopivasti" lapset sairastuivat loman alkajaisiksi. Koska uloskaan ei voi mennä, niin ehkä on toiveita siitä, että ehdin vielä jossain välissä jatkaa ompeluhommia (pitää yrittää ajatella positiivisesti... :).

1 kommentti:

  1. Tein pari viikkoa sitten vaatekaapin inventaarion ja saaliina oli mm. farkkuhameita joita ei oikein tule käytettyä. Olin jollain nähnyt tuollaisen pitsiliinalla tuunatun hameen ja mietin josko saisi vanhasta hameesta taas käyttökelpoisen, mutta olen kerrassaan surkea ompeluhommissa... Miten olet ommellut tuon pitsiliinan, siis oletko ommellut pelkistä reunoista vai jotenkin myös keskiosasta vai miten? (Joo, olen tosiaan ihan onneton ompelija. :D)

    VastaaPoista