sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Alesta hankittua...

Tosi monella nettikaupalla on joulukalenteri-tarjouksia, ja kovasti saa harrastaa itsehillintää ettei sorru kaikkiin ihaniin tarjouksiin. Wilmikseltä tilasin kuitenkin esikoiselle ihanat Moonkidsin housut ja paidan.

Tykkään tosi paljon Moonkidsin paitojen kapeasta mallista. Tämän setin otin koossa 110, paitaa voi jo hyvin käyttää, mutta housut putoavat tytön päältä. Vyötärö on sen verran väljä, että taidan virittää siihen itse jonkun lisäkiristyksen, sillä housut ovat muuten jo sopivat. Enkä tiedä pyöristyisikö meidän hoikka tyttö tarpeeksi muutenkaan... Vaikka ajattelin kyllä näiden housujen olevan kapeaa mitoitusta kuten paidatkin! Varmaan koko 104 olisi vielä sopivampi.

Meillä ei ole ollut juurikaan sinisiä vaatteita tytöillä, mutta nyt huomasin, että sininen sopii aivan loistavasti esikoiselle! Ja mielestäni nämä vaatteet ovat tyyliltään täysin unisex, eivät näytä mitenkään erityisesti poikien vaatteilta. En ehkä ihan perussinisestä niin välitä, mutta turkoosi ja petrooli ovat omiakin lempivärejäni.


Prismasta nappasin mukaan kevät/syyskengät, kun hintaa jäi n. 17,50 e. Ovat ehkä esikoiselle keväällä sopivat, tai sitten syksyllä, tai jos eivät ole, niin varmaan jossain vaiheessa kuopukselle... (kun halvalla sai jne...)Päässä pyörii monia ihania ompeluideoita, mutta aikaa niille taitaa löytyä vasta joulun jälkeen. Joululahjavalmistelut tuntuvat vievän kaiken liikenevän ajan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti