keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Täydennystä (jo ennestään täyteen) vaatekaappiin

En ole vähään aikaan päässyt kirppiksille kiertelemään, mutta onneksi naapureiden kesken saadaan kierrätettyä pieneksi jääneitä vaatteita aika hyvin :) Tällaisia tuli meidän kuopukselle muutamalta kaverilta:Ostin vähän aikaa sitten kuopukselle Maxomorran velourhousut. Valitsin koon 98/104, vaikka tyttö käyttää muuten kokoa 86/92. Äitini kävi Turussa ystävänsä luona, ja käväisi samalla Riemulissa (http://www.riemuli.fi/kauppa/) ostoksilla. Tuliaisina oli mm. kahdet Maxomorran velourhousut, toiset kokoa 98/104 ja toiset kokoa 110/116. Nämä uudet housut ovatkin paljon reilumpaa mitoitusta kuin ne aikaisemmin ostamani, joten mahtuvat vielä esikoiselle. No, eipä tuo mitään haittaa kuitenkaan... Osa ostoksista säästetään joululahjoiksi :)

Nämä molemmat housut ovat kokolapun mukaan 98/104, pienemmät on ostettu aikaisemmin ja isommat ovat uutta erää. Mitoitus muuttunut?

3 kommenttia:

  1. Haha, melkoinen kokoero! :D Meilläkin on jotkut Maxomorran housut ja aika naftit olivat. Tämä ^ onkin hyvä tietää, kun on aika hankkia uusia...

    VastaaPoista
  2. Liekö väärä kokolappu lipsahtanut tuotteeseen...?

    VastaaPoista
  3. Mietin myös että voiko olla väärä kokolappu, mutta ostin nuo vaate-esittelystä, ja siellä oli mielestäni kaikkia kokoja, ja 86/92 oli vielä pienempi. Tai sitten muistan ihan väärin. Mutta iso ero on tosiaan!

    VastaaPoista