tiistai 16. marraskuuta 2010

Kangasvaraston tuhoamista...

Pari uutta kangasta on tullut taas viime aikoina ostettua, joten vanhoja kankaita pitäisi saada vähän alta pois, etteivät kangasvuoret aivan valtaisi asuntoa. Kokeilin uusimman Ottobre-lehden kaavaa "Villi viikinki trikooaluspaita", kivalta vaikuttaa ainakin nyt ennen sovittamista. Täytyy huomenna sovitella lapsille. Mies keksi melko hauskan tavan kuvata vaatteita, tausta on ainakin parempi kuin nuhruinen matto ;)

Kaavana Ottobre 6/10 nro 15. Viidakkotrikoo Ikasyriltä, muut kankaat taitavat olla Tallinnan löytöjä.


Nämä paidat valmistuivat jo viime viikolla. Kaavat taas Ottobresta. Oikeanpuoleisen oli tarkoitus tulla kuopukselle, mutta on sen verran reilu, että taitaa mahtua vielä esikoisellekin.

Trikoo (vas.) ja joustofrotee (oik.) sekä resorit Tallinnan reissulta.Teimme muutaman kaverin kanssa kimppatilauksen Sampsukalle (http://www.sampsukka.com/) . Meille sieltä tuli mm. pinkkiä merinovillaa, josta ompelin kuopukselle aluspaidan. Alunperin olin ajatellut ommella siitä kypärämyssyt molemmille lapsille, mutta totesin, että viluinen kuopus hyötyisi enemmän villaisesta aluspaidasta, koska molemmilla on jo ihanat Many Months villakypärämyssyt.  40 cm palasta ei paljoa paidan jälkeen jäänytkään. Oikealla ohuesta vakosametista hurautetut peruspöksyt kuopukselle, nämä sai tehtyä kokonaan saumurilla, valmistuivat hujauksessa.

Pinkki merinovilla Sampsukalta, vihreä vakosametti (finecord?) Eurokankaasta.

Seuraavaksi olisi tarkoitus ruveta askartelemaan joulukalenteria. Sain myös vihdoin kankaan tyttöjen päiväpeittoja varten, mutta voi olla, että ne teen vasta myöhemmin, kun jouluvalmisteluitakin pitäisi jo alkaa tehdä. Aina suunnittelen, että yritän tehdä joululahjoja itse, mutta todellisuudessa en sitten kuitenkaan ehdi tai vain saa aikaiseksi. Vähän on tapana jättää asiat viimetinkaan...

1 kommentti:

  1. Kivoja paitoja ja mies keksikin tosi kivan tavan kuvata paidat! Harmi että meillä ei oo yhtä kaunista tapettia ku teillä missään!

    VastaaPoista