keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Kangasvaraston tuhoamista...

Olen parin päivän aikana leikannut kankaat valmiiksi yhteensä 13 vaatekappaleeseen. Tänään sain jo jotain valmiiksikin. Kesken ompelu-urakan tosin ompelukoneesta katkesi neula, ja koska en löytänyt ensin mistään varaneuloja, rupesin irroittamaan saumurista neulaa tilalle. Ja sitten saumurista katosi neulankiristysruuvi! Hyvä ettei itku päässyt... Onneksi mies löysi pudonneen ruuvin illalla, ja varaneulojakin löytyi vielä muutama...

Tällaisia siis valmistui:

Kuopukselle punaisia housuja: pilvivelourpökät pitkillä resoreilla (kuvassa käännettynä), kaava muokattu jostakin ottobren housukaavasta. Legginsit hieman paksumpaa trikoota, kaava ottobresta. Haalarit on tehty kaavan testausta varten (ottobren mustikka-haalarin kaava pienin muokkauksin), kankaana on hauska flanelli, en tiedä kestääkö käytössä mutta kunhan nyt saa testattua mallia... nepparit vielä puuttuu.


Esikoiselle tilasin tämän syksyn Me&i -mallistosta mm. alla olevan mekon, ja sen kaveriksi ompelin vihreät leggarit:Esikoinen on kasvanut sen verran pituutta, että housulaatikko tarvitsisi vähän täydennystä. Housuihin sopivia kankaita ei kuitenkaan juuri enää varastossa ole, joten täytyy varmaan jossain vaiheessa vähän täydentää kangasvarastoa. Onhan sinne jo vähän syntynyt vajaustakin!

1 kommentti:

  1. Onneksi ruuvi löytyi! Haalarin väriyhdistelmä on yksi mun suosikeista, se on aina vaan niin raikas.

    VastaaPoista