maanantai 30. elokuuta 2010

Tuliaisia Oulusta ja kirppiskierroksen saldoa

Noniin, jospa sitten yritän aloittaa. Kuvat ovat aika surkeita, mutta tästä on hyvä yrittää petrata!

Äitini oli pari viikkoa lomailemassa Oulussa, ja toi sieltä ison kassillisen ihania tuliaisia. Tilasin Lasten Metsolasta (http://www.lastenmetsola.fi/) muutamia vaatteita tytöille, lisäksi tuliaisina oli kassillinen kankaita. Tällaisia meille saapui (taisivat olla kaikki aletuotteita) :

Kuopukselle paidat Villervalla ja Moonkids, haalarit Moonkids.


Esikoiselle mekko ja trikoopaita Moonkids, sukkahousut Metsola ja leggarit Me too.Ihana kangaspino, suurin osa joustofroteeta, pinkki on trikoota ja tummanvihreä on stretch-collegea.

Kankaita on nyt kertynyt melko paljon varastoon, joten otan tavoitteeksi saada syksyn aikana suurimman osan kankaista ommeltua vaatteiksi. Lisäksi yritän välttää turhaa kankaiden ostelua, katsotaan kuinka käy...

Sunnuntaina kävin pitkästä aikaa kirppiksellä ja tein monia hyviä löytöjä. Mukaan tarttui luistimet ja huopikkaat esikoiselle, juhlakengät ja pari kestovaippaa kuopukselle, pari lasten peliä ja itselleni löysin ihanan punaisen syystakin ja neuletakin. Ihania vaatteita löytyi myös, tässä niitä:


Kuopukselle velourhaalari Kameleont design, tunika ja leggarit Polarn O. Pyret, esikoiselle fleecetakki H&M (?), mekko Me&i.
 Seuraavaksi siis kangasvuoren kimppuun!

3 kommenttia:

  1. Ihana toi tähtipuku =) Missä kirppiksellä kävit? Itsekkin meinasin, jos menis Valtteriin huomenna pitkästä aikaa =)

    VastaaPoista
  2. Mainitsit ostaneesi luistimet esikoiselle. Meillä on muuten parit kolmet luistimet tytöille sitten kun ovat vähän isompia.

    VastaaPoista