sunnuntai 29. elokuuta 2010

Esittely

Täällä kirjoittelee 2 lapsen kotiäiti Helsingistä, tytöt ovat syntyneet 03/2007 ja 10/2008. Teki mieli kokeilla blogin pitämistä, katsotaan kuinka käy! Tarkoituksenani on esitellä lähinnä tekemiäni käsitöitä (eli lastenvaatteita) ja lastenvaateostoksia, sen henkilökohtaisempia asioita en luultavasti halua näin julkisesti käydä läpi.

Yritän myös tämän blogin innoittamana opetella ottamaan parempia valokuvia ja kiinnittää enemmän huomiota tekstin tuottamiseen. Tuntuu siltä, että taidot ovat ruostuneet kotona vietettyjen vuosien aikana, ja syytä olisi vähän tsempata tulevia opintoja ajatellen!

Tervetuloa seuraamaan blogiani!

5 kommenttia:

 1. tervetuloa blogien ihmeelliseen maailmaan! :)

  VastaaPoista
 2. Tulevia opintoja? Mitäs temppuja vanha koira aikoo opetella? :)

  VastaaPoista
 3. Vanha koira meinasi lukea laborantiksi (elintarvikeala yms.) :)

  VastaaPoista
 4. Eikä, sustakin tulee labratyttö :D Tuo on kyllä ihan hyvä ala, jos haluaa peruspäivätyön, jossa on illat ja viikonloput vapaata :) Vaikka tämä käsityöblogi onkin, niin olisi kyllä kiva, jos kirjoittelisit opiskeluistasikin tänne jotain. Tykkään seurata opiskelijablogeja :3

  VastaaPoista
 5. Opinnot alkavat vasta ensi vuoden elokuussa, jos olen saanut pidettyä blogia siihen asti, niin lupaan mainita jotain opinnoista ;)

  VastaaPoista