keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Muutama ompelus

Viikonloppuna sain hieman ompeluaikaa, ja tänään pari tuntia lisää. Esikoiselle valmistui velourista pupupaita, kaavana Chimpanzee-T-paita Ottobre-lehdestä 1/2008. On kyllä varsin leveä, mutta ei se niin paljoa haittaa tuollaisessa paksummassa paidassa. Pupukuvaan otin kaavan jostakin netistä löytyneestä värityskuvasta. Kuvat on taas tosi surkeat, pimeässä pölyisellä matolla/päiväpeitolla napsittuja....
Olen haalinut viime aikoina aika paljon kivoja trikoita, ja niistä ensimmäisenä tein kivasta apinakankaasta molemmille tytöille paidat. Kaava taas Ottobrestä, koot 98 ja 116 cm.. Kankaan kuosi liittyy tähän lauluun: http://www.youtube.com/watch?v=e1MxtTPm-Ek Tuota laulua ei taida suomeksi ollakaan? Lapset ovat ihastuneet tuohon lauluun ja videoon ja pyytävät usein, että katsotaan se, joten toivottavasti paidatkin ovat tyttöjen mieleen.

Esikoisella on ollut lindexin mustavalkoraidalliset leggarit pinkein "resorein", ja ne olivat tytön suosikkipöksyt. Nyt ne ovat kuitenkin jääneet pieneksi, ja mahdollisimman samanlaiset piti kuulemma saada. Sain vaihtokaupassa tummansini-valkoraidallista ohutta trikoota, siitä tein raitapöksyt. Nämä ovat ehkä vähän kalsarihenkiset, mutta eipä tuo niin haittaa. Resorit on oikeasti ihan kirkkaan pinkit, kuvassa ei värit näy ihan oikein.
Tässäpä nämä tällä kertaa, toivottavasti ehdin jossain välissä taas jatkaa ompeluksia...

4 kommenttia:

  1. Ihanat ompelukset! Muistutus itselleni että pitkiä kalsareitä pitäis ruveta ompelemaan, talvi se tulee aina niin yhtäkkiä;)

    VastaaPoista
  2. Onpas suloinen tuo pupupaita! Ja ihanat raitaleggarit :)

    VastaaPoista
  3. Minusta etenkin nuo apinapaidat ovat suloisia! Ja myöskin tuo apinakappale koukutti, tosin löysin heti omat suosikkiversioni mitä testata lapsilla ;D

    VastaaPoista